Vildmarks ture
Vildmarks ture
Vildmarks ture

ER DU TIL EVENTYR OG UNIKKE NATUROPLEVELSER?

Rocky Mountains er kendt for den storslåede natur med nogle af klodens smukkeste bjerge. Hos Williston Lake Outfitters finder du noget nært et paradis for naturelskere der gerne vil opleve den uberørte vildmark.

Vi har et utal af muligheder for at give dig en fantastisk vildmarksoplevelse, hvad enten du er til fiskeri, lange vandreture, ridning, fotosafari, fugleliv eller at opleve de store nordamerikanske vildtarter.  Vi kan skræddersy din rejse så den passer præcis til dine ønsker, interesser og behov.

HVEM ER VI?

Williston Lake Outfitters Ltd. ejes af Marianne Andersen, som driver virksomheden i samarbejde med den canadiske outfitter, Travis Mayer. På alle ture kan dansktalende guide deltage.

HVAD KAN VI TILBYDE?

Udover vildmarksture tilbyder vi fiskerejser, fantastiske jagtoplevelser, afslappende weekendophold og forslag til rundrejser i British Columbia.

 

 

Rejsen hertil

Vi henter vore gæster i Fort St. John og kører en times tid ned gennem Peace Valley til den lille hyggelige by Hudson’s Hope, hvor vores motorbåd venter på at sejle os ud til lejren hvor fra vores oplevelser starter.

 

Hovedlejren

I hovedlejren finder du næsten alle hverdagens bekvemmeligheder; man mærker næsten ikke at der er over 75 km til civilisationen. Vi serverer sund hjemmelavet mad, og er i vid udstrækning selvforsynende. Vi har varmt bad, toilet og internet, og ikke mindst den smukkest tænkelige udsigt over Williston Lake.

 

Hytterne

Vi har flere mindre hytter i området, som ikke har helt samme komfort som hovedlejren. Hytterne har primitivt køkken, senge og opvarmning med brændeovn. Nogle af hytterne har også et lille toilethus og et gasopvarmet brusebad!

 

Transport

Vi kan vælge at komme omkring i området med vores små køretøjer ”Side-by-Sides” som er ATV’er med 2 sæder og tag. Dette er en hurtig måde at komme omkring på hvad enten vi skal på fisketur til en fjernt liggende sø, på fotosafari eller ud til en af de mange hytter og teltlejre vi har i området.

 

På hesteryg i vildmarken

Vi har kan også opleve vildmarken fra hesteryg. Her behøver man ikke at være rutineret rytter! Al ridt foregår i roligt tempo, og alle hestene er rutinerede tur-heste. Rideturene kan være endags ture med udgangspunkt fra en af vore hytter, eller det kan være et ridt af flere dages varighed, enten i telt lejre eller fra hytte til hytte. Det kommer helt an på hvor vildt du ønsker det.

Der vil være rig mulighed for at fiske, tage smukke billeder og opleve dyrelivet på tætteste hold, når man bevæger sig næsten lydløst gennem den smukke og vilde natur.

 

Fiskeri

Hos Williston Lake Outfitters har vi noget af det bedste fiskeri i det Nordlige British Columbia. Med vore mange arter, søer, floder og vandløb har vi utallige muligheder for at tilpasse turen efter dine behov. Vi kan tage på endags fisketur på den enorme Williston Lake eller pakke teltet og tage med ATV eller på hesteryg ud og slå lejr på steder ingen måske har været før.

 

 

Praktiske information og priser

Hos Williston Lake Outfitters har vi noget af det bedste fiskeri i det Nordlige British Columbia. Med vore mange arter, søer, floder og vandløb har vi utallige muligheder for at tilpasse turen efter dine behov. Vi kan tage på endags fisketur på den enorme Williston Lake eller pakke teltet og tage med ATV eller på hesteryg ud og slå lejr på steder ingen måske har været før.

Rocky Mountains er smuk på alle årstider! Naturen kan være lunefuld, og specielt om efteråret kan vejret være en udfordring i bjergene, da det hurtigt kan skifte. Allerede fra slutningen fra september kan det smukkeste solskinsvejr afløses af regn, tåge og sne. Derfor får man den bedste oplevelse fra midten af juni til midten af august.

Vores vildmarksture kan være af den varighed du ønsker og med det indhold du ønsker, og lige så vildt du vil have det!

Vi sammensætter turene efter de ønsker og behov du har som gæst hos os. Vi kommer selvfølgelig også meget gerne med forslag til turen.

Alle priser er pr. person pr. dag og beregnet på 2 personer. Priserne er inkluderet:

  • Afhentning og aflevering i Fort St. John
  • Fuld forplejning under opholdet.
  • Al transport under opholdet
  • 1 Guide pr. 2 personer under hele opholdet
  • Alle oplevelser: Fisketure, ridning, vandreture og fotosafari
  • 5% GST og 8% PST

Pris pr. person pr. dag ved 2 personer, min. 5 dage: USD 650,00 pr. person

 
 

KOM PÅ EVENTYR

Book din Vildmarkstur nu

Book nu