Om os
Om os
Om os
Om os

Velkommen til Williston Lake Outfitters Ltd.
 

Oplevelser, skræddersyet til dig

 

I vores førsteklasses hovedlejr finder du alle hverdagens bekvemmeligheder... Eget værelse, bad, toilet, internet, telefon og maden står på bordet 3 gange om dagen!

Alle vore gæster er velkomne til at komme til hovedlejren et par dage før jagten starter for at ryste den lange rejse af sig og blive klar til at komme ud i vildmarken.

Uanset din alder, din fysiske formåen eller andre særlige behov; uanset om du foretrækker bekvemmelighederne i hovedlejren, eller du foretrækker det mere primitive ophold, kan vi skræddersy din tur og gøre dit ophold hos uforglemmeligt.

Vores outfitter Travis og hans professionelle hold af guide og medhjælpere vil gøre alt for at imødekomme dine ønsker og opfylde dine vildeste vildmarksdrømme.

Marianne Andersen

 

En drøm er blevet til virkelighed…

Jeg er den stolte ejere af Williston Lake Outfitters i de smukke Rocky Mountains i British Columbia.

Jeg bor i Danmark i et skovhus på heden i Midtjylland.. det tætteste man kommer på vildmark i Danmark.Det at kunne nyde stilheden og bo midt i naturen,  er en gave jeg sætter stor pris på hver dag.Jeg er født og opvokset i en familie med stærke traditioner for jagt og for kærligheden til naturen.

Grundstenen for mit Canadiske eventyr blev lagt for mange år siden.

Gennem årene har jeg brugt mange måneder  på jagt i udlandet. Jeg har haft de mest fantastiske jagtoplevelser og har mødt mange spændende mennesker, og livslange venskaber er opstået.

Jeg er stolt af at kunne arbejde sammen med vores outfitter Travis Mayer og han professionelle holdaf guider, wranglers, kokke og andre medhjælpere på vores skønne jagtområde i Canada.

Travis har en stor erfaring som guide og jæger, og så er han en fantastisk vært for vore gæster! Vi er sikre på at vores mangeårige erfaring som jagtgæster og jagt guides  vil komme vore gæster hos Williston Lake Outfitters til gode, uanset om du kommer som jæger, fisker eller bare for at få en ægte vildmarksoplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hovedlejr, og vi vil gøre alt vi kan for at give dig en uforglemmelig oplevelse.

 

 

 

Travis Mayer

 

Jagt har altid været en stor og betydningsfuld del af mit liv. Min far var en ivrig og dygtig jæger, og arbejdede som guide på storvildt i British Colombia. Fra jeg var en ganske lille dreng var jeg med min far på jagt, så snart chancen bød sig, og grundlaget for min livslange passion for jagt og eventyr var lagt.

Da jeg var 13 år gammel, fik jeg mine første erfaringer i en jagt lejr hos en outfitter i B.C. Vi skulle sørge for at hestene var pakket og klargjort til jagterne, og ride hestene fra den ene lejr til den anden. Den dag kom vi til en hytte, med en Grizzly havde været der først ! Sikke en start for en ung dreng...

Den sommer var fantastisk; på jagt efter Stone Sheep, Goats og Moose med min far og hans jægere. Vi red gennem bjergpas, fiskede i søer og floder hvor der sikkert ikke havde været mennesker før! ... Vildmarksdrømmen begyndte at vokse i mig.

Jeg arbejdede som Wrangler hver sommer op gennem min ungdom og fik opbygget en masse praktisk erfaring indenfor vildmarks jagt og vildmarksliv. Den sommer jeg fyldte 19 år kaldte min chef mig ind og sagde;”Travis! Det er på tide du tager tyren ved hornene. Du har din første jæger om en uge og i skal på Stone Sheep jagt! Han har et dårligt knæ og I har kun 9 dage til at finde en buk”

Min første jæger nedlagte den største Stone Sheep buk det år – og det var på jagtens 1. dag!

Nu er jeg en stolt far til 4... har været væk fra branchen i få år, men er tilbage nu!!

 

 

Du finder os her