Jagt
Jagt
Jagt

Stone Sheep

Stone Sheep er et af de mere sjældne dyr i verden, de findes kun i den nordlige del af British Columbia og i den sydlige del af Yukon. Dette, sammenlagt med den udfordrende jagt, gør at dette trofæ er så eftertragtet verden over. Stone Sheep finder vi højt oppe på de sparsomt bevoksede bjergsider, og de er derfor meget agtpågivende og meget kloge dyr. Vær forberedt på at skudafstanden kan være lang. Hos Williston Lake Outfitters jager vi Stone Sheep med heste som det primære transportmiddel i bjergene. Der skal bruges mange timer bag kikkerten, så en kikkert af god kvalitet vil være en fordel, lige som en god fysisk form, vil gøre turen en større oplevelse for dig. Vort professionelle hold vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at du skal få dit drømme trofæ. Et sandt vildmarks eventyr venter derude!
Bedste tidspunkt

August og september

Jagtdage

14 dage

Priser fra

USD 34.000

Sort Bjørn

Sortbjørnen er den mest almindelige bjørn I British Columbia. Farven kan variere fra helt sort til næsten hvid, dog er den sorte farve den vi oftest ser. Sortbjørnen er altædende, og når de kommer sultne ud fra deres vinterhi i foråret, ser vi dem ofte på de åbne skovarealer og langs skovvejene, hvor de nyder det friske nye græs. De første unger ses fra midt i maj til midt i juni. Vi jager sortbjørn ved “spot & stalk”, dvs. vi afsøger områderne med ATV og kikkerter. Når en skudbar bjørn er fundet, fortsætter jagten til fods. Jagten på det perfekte trofæ bliver dage fyldt med eventyr, fantastisk natur og gode oplevelser at dele med alle i lejren om bålet når vi er tilbage efter dagens jagt.
Bedste tidspunkt

Maj og september

Jagtdage

6 dage

Eller som ekstra dyr på efterårsjagterne

Priser fra

USD 5.000 inkl. 1 sort bjørn

Canadian Moose

Williston Lake Outfitters leverer spændende jagt på den canadiske Moose på vores meget varierede område. Vi jager Moose med enten ATV eller på hesteryg fra hytter i området eller fra spike camps. Din professionelle guide tager dig på en jagtoplevelse for livet; han kalder de enorme Moose Bulls ind, sommetider på meget kort afstand. Din guide kender de gode steder at finde dette majestætiske dyr; Vi ser den oftest mellem vore mange søer og floder, hvor tyrene krydser i deres søgen efter Moose cows i brunst. Vi kan tilpasse jagten din fysiske formåen, så du får opfyldt din drøm om en ægte vildmarksjagt.
Bedste tidspunkt

September og oktober

Jagtdage

12 dage eller på forespørgsel

Priser fra

USD 11.700 + Trofæafgift USD 2.000

Mountain Goat

Jagten på Mountain Goat er en af de sværeste og fysisk mest udfordrende. De stejle bjergsider hos Williston Lake Outfitters er hjem for en god og stærk bestand af dette smukke dyr. Hestene tager os så langt ud i vildmarken som muligt. Vi slår lejr i dalene og herfra starter vores søgen. En god kikkert og et par gode vandrestøvler vil være en stor hjælp. Vi anbefaler også at du er i god fysisk form og er forberedt på et ægte vildmarkseventyr. Udover din professionelle guide, vil du blive ledsaget af en hjælper, også kaldet en ”Wrangler”Du vil opleve den fantastiske Canadiske natur på nært hold, så glem ikke dit kamera. ... det er ikke svært at lægge hverdagen bag sig for en kort stund!
Bedste tidspunkt

August og September

Jagtdage

12 dage eller på forespørgsel

Priser fra

USD 16.700

Elk

Efterårsjagten på Elk er en stor del af vores oplevelser hos Williston Lake Outfitters. Den spændende jagt på dette majestætiske trofæ starter i september hvor brunsten er på sit højeste. Ekkoet i bjergene af den brunstbrølende elk, får pulsen til at stige hos selv den mest hårdkogte jæger...og den udfordrende pürch starter! Vi jager elk som ”spot og stalk” med ATV, heste eller både...hvad end der skal til! Der vil blive brugt mange timer med kikkerteren fra de høje bjerge med den smukkeste udsigt over de skovklædte bjergsider hvor løvet flammer i efterårsfarver. Forvent også lange stalks med riflen over skulderen. Vi har en god og stærk bestand af elk, med første klasses trofæer! Glæd dig til en storslået jagtoplevelse!
Bedste tidspunkt

September

Jagtdage

12 dage eller på forespørgsel

Priser fra

USD 11.700 + Trofæafgift USD 2.000

Wolf

Williston Lake Outfitters er glade for at kunne tilbyde meget spændende vinterjagt på Wolf. Denne jagt er en kombination mellem is-fiskeri og jagt på et af de mest sky dyr i det nordlige Canada. Vi vil bo, fiske efter kæmpe Lake Trouts og jage Wolf langs bredden af den enorme sø, Williston Lake. Om vinteren overlever ulvene ved at jage især Elk ud på isen på søen, og vil vi jage i de områder. Vi bor i hytter der kan holde os tørre og varme i den iskolde canadiske vinter. Vejret kan være en udfordring på disse jagter, men det er også en del af det canadiske eventyr.
Bedste tidspunkt

Februar og Marts

Jagtdage

6 dage

Priser fra

På forespørgsel, kun grupper på min. 4 jægere

Gratis ulv på alle øvrige jagter