Fiskeri
Fiskeri
Fiskeri
Fiskeri

 

Hos Williston Lake Outfitters har vi noget at det bedste fiskeri i det nordlige British Columbia.

Med vore mange arter, søer, floder og vandløb har vi utallige muligheder for at tilpasse turen efter dine ønsker og behov. Vi kan fiske og slå lejr hvor som helst, der er behov for det – vi kan komme rundt på ATV eller heste til vore mange hytter og teltlejre i det 400.000 ha store område.

Hos Williston Lake Outfitters ønsker vi at give vore gæster mulighed for at få et fantastisk vildmarkseventyr med din familie, så vore priser er sammensat, så det er muligt at tage børn og unge med, og give alle en oplevelse for livet.

Alle ture starter fra Fort St. John, British Columbia, hvor I bliver afhentet i lufthavnen eller på hotellet.

Herefter går turen til Hudson’s Hope, hvor vores båd venter på at sejle jer ud til hovedlejren ved bredden af Williston Lake. Her venter en varm hytte og et godt og sundt måltid. Hvis der er stemning for det, kan vi tage en kort aftentur på søen for at gøre snøren våd. Efter morgenmaden pakker vi båden og sejler ud.

Frokosten kan enten medbringes eller spises i lejren. Om aftenen spiser vi sammen i lejren, og fortæller historier omkring bålet.. eller hvad man har lyst til.

Muligheden for et ægte vildmarkseventyr er til stede!

Hvis du har andre ønsker eller behov, lad os det vide, så tilpasser vi turen, så du får det vildmarkseventyr du drømmer om.

 

RAINBOW TROUT

Rainbow Trout er en af de smukkeste fisk du kan fange hos Williston Lake Outfitters. Den er smuk blå/grøn på ryggen og helt sølvfarvet på siderne og på bugen. Langs siden har den en pink stribe. Vi finder dem i både søerne og vi floderne. Vi fanger den på forskellige former for lokkemidler og fluer. Fantastisk som frokost på bredden af søen, eller efter en tur i ryge ovnen.

BULL TROUT

Bull Trout er ret almindelig i alle floder i det nordlige British Columbia. Vi har dog fanget ret store Bull Trouts i Williston Lake, de er ikke nemme at finde, men de er der. Det er en meget aggressiv art, der jager stort set alle former for lokkemad og fluer. En fantastisk lækker spisefisk!

LAKE TROUT

Lake Trout er en af de mest langsomt voksende koldt vands fisk, men kan nå en enorm størrelse. De har en stor appetit, og æder alt de kommer forbi. Om foråret finder vi dem på det lavere vand hvor de lever af det ny udklækkede yngel fra andre arter. Som sommeren skrider frem og vejret bliver varmere, søger den store Lake Trout mod dybere vande, og vi fiskere må skifte taktik..  De kan være vanskelige at fange, men når de bider, har du chancen for dit livs fangst!! … hvis det er de mindre der bider på…. Ja så venter der en skøn frisk fanget fisk over bålet til frokost!

KOKANEE

Kokanee er en lakseart som bliver i ferskvand. Dens slægtning i havet er kendt som Rødlaks (Sockeye). Den har en blålig ryg og sølvfarede sider. Sammenlignet med ørreder har den mindre skæl, større øjne og en dyb split i halen. Kokanee bliver fanget henover foråret og sommeren, men det bedste fiskeri er om efteråret når de har mest føde og de derfor er mere aggressive og søger mod lavere vand. Trolling og Jigging er blandt de foretrukne metoder til at fange Kokanee.